Webinaarit

Paikkatietoalustan webinaareja seuraamalla pysyt kärryillä siitä, missä Paikkatietoalusta-hankkeessa mennään. Puolituntisissa webinaareissa kuulemme uutisia osahankkeista, tutustumme uusiin palveluihin ja katsastamme tulevaan.

Tukea palveluiden käyttöönottoon

Webinaarien lisäksi järjestämme toukokuun aikana tiedontuottajille kolme käytännönläheistä Skype-infoa Paikkatietoalustan palveluiden hyödyntämisestä ja käyttöönotosta. Lue lisää.

Paikkatietoalustan webinaarit keväällä 2019

Huom! Seuraathan Paikkatietoalustan sosiaalisen median kanavia mahdollisten poikkeuksien varalta. Menneiden webinaarien tallenteet löydät Paikkatietoalustan YouTube-kanavalta.

Tietoa webinaareista

Paikkatietoalustan webinaarit eli verkkoseminaarit ovat kaikille Paikkatietoalustasta ja paikkatiedosta kiinnostuneille avoimia kohtaamispaikkoja, joihin sekä yleisö että esiintyjä liittyy omalta päätelaitteeltaan. Webinaareihin voi osallistua koneen tai puhelimen ääressä. Webinaarit järjestetään Skype for Business-teknologiaa hyödyntäen.

Milloin webinaarit järjestetään?

Paikkatietoalustan webinaarit järjestetään pääsääntöisesti tiistaisin klo 10.30-11.00. Niihin pääsee mukaan klikkaamalla linkkiä tapahtumakalenterista. Webinaarit tallennetaan ja niihin voi palata milloin tahansa katsomalla niitä YouTube-kanavallamme

Paljonko osallistuminen maksaa?

Paikkatietoalustan webinaareihin osallistuminen on täysin maksutonta. 

Miten webinaarin saa päälle?

Webinaariin osallistutaan painamalla tapahtumakalenterin tapahtumasta löytyvää linkkiä. Mikäli koneesi on yhteensopiva Maanmittauslaitoksen järjestelmän kanssa, se avaa suoraan yhteyden virtuaaliseen kokoustilaan. Mikäli ei, ohjaudut sivulle jossa saat neuvot, miten pääset osallistumaan webinaariin. Kokeile tekninen liittyminen webinaariin riittävän ajoissa. Tärkeintä on, että näet kuvan ja kuulet äänen. 

Miten webinaarissa toimitaan?

Kirjaudu linkistä sisään hetki ennen webinaarin alkamista. Osallistujat päästetään sisään kokoustilaan muutama minuutti ennen webinaarin alkamista. Laita oma mikkisi äänettömälle ja videoyhteys pois päältä. Webinaariesityksen aikana kysymyksiä voit laittaa chatissa ja niitä käsitellään webinaarin jälkeen. 

Keskusteluosuutta ei tallenneta, vaan siitä tehdään erillinen artikkeli, joka julkaistaan Paikkatietoalustan ajankohtaista-feedissä 1-2 päivän sisällä webinaarista. 

Minulla on kysyttävää tai joku jäi epäselväksi.

Ole yhteydessä info@paikkatietoalusta piste fi niin autamme sinua mielellämme. Jos sinulla on kysyttävää webinaarin vetäjältä, voit olla häneen yhteydessä suoraan sähköpostitse.