Webinaari: Tällainen on uusi Kansallinen laserkeilausohjelma

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype/Lync

Uusi kansallinen laserkeilausohjelma käynnistyy vuonna 2020. Laserkeilausohjelma pohjautuu tarpeeseen keilata koko Suomi tietyllä syklillä ja entistä laadukkaammin. Vuodesta 2020 alkaen pistetiheys kasvaakin kymmenkertaiseksi nykyiseen laseraineistoon verrattuna, ja keilaukset saadaan tehtyä entistä ripeämällä tahdilla.

Kansallista laserkeilausohjelmaa valmistellaan Laser2020-projektissa, jonka tavoitteena on määrittää ohjelman sisältö, päivitystiheys ja aineiston laatuvaatimukset. Tärkeimmät raamit on nyt määritelty maaliskuussa päättyneessä suunnitteluprojektissa, ja nyt alkaneessa käyttöönottoprojektissa paneudutaan muun muassa laadunhallintaprosessiin. 

Webinaarissa kuulemme, missä kansallisen laserkeilausohjelman valmistelussa nyt mennään. Kuulemme suunnitteluprojektin tuloksista ja tämän vuoden suunnitelmista. 

Tule kuulolle, niin tiedät, miten Suomea tullaan keilaamaan vuodesta 2020 eteenpäin! Webinaarin vetää Laser2020-projektin päällikkö Juha Kareinen, Maanmittauslaitos.

Webinaari on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena Paikkatietoalustan YouTube-kanavalta. Webinaarin keskusteluosuutta ei tallenneta.