Webinaari: Satelliittikuvat tutuksi

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype/Lync

Esimerkki satelliittikuvamosaiikista.

Paikkatietoalustan Satelliittikuva-osahankkeessa työstetään ratkaisuja, jotka tuovat satelliittidatan helpommin hyödynnettäväksi yhä useammalle käyttäjälle. 

Hankkeessa on tuotettu erilaisia satelliittikuvamosaiikkeja, joita voi hyödyntää moniin tarkoituksiin, kun halutaan tarkkailla laajoja alueita: esimerkiksi maanviljelyksen kasvukauden seurannassa, hydrologiaan liittyvissä tehtävissä, jäätilanteen seuraamisessa ja maanpeitteen kehityksen tai veden laadun seurannassa. Erilaisia mosaiikkeja tuotetaan hankkeessa eri tarkoituksiin sopivina. 

Oletko miettinyt, miten sinä voisit hyödyntää tätä suoraan taivaalta tulevaa tietoa? Mitä satelliittikuvamosaiikeista voi nähdä, miten niitä tulkitaan ja miten niihin pääsee käsiksi? 

Tervetuloa webinaariin tutustumaan satelliittikuvamosaiikkeihin ja niiden hyödyntämiseen!

Webinaarin pitää osahankkeen vetäjä Markus Törmä, Suomen ympäristökeskus.

Osallistu webinaariin Skype/Lync-yhteyden avulla. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua, vaan mukaan pääsee klikkaamalla linkkiä:

Liity webinaariin tästä.

Löydät linkin myös Paikkatietoalusta-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaarin asiaosuus tallennetaan ja julkaistaan YouTubessa. Jos et siis pääse paikalle, voit tutustua tallenteisiin jälkikäteen. Keskustelua ei tallenneta.

Huom! Jos sinulla on ongelmia webinaariin liittymisen kanssa, otathan yhteyttä Paikkatietoalustan viestintään info(at)paikkatietoalusta.fi, niin voimme lähteä selvittelemään asiaa.