Webinaari: Kohti turvallisinta ja innovatiivisinta paikkatiedon ekosysteemiä – Paikkatietoselonteon kuulumiset

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype/Lync

Paikkatietopoliittinen selonteko linjaa suuntaviivat julkishallinnon paikkatietotoimintojen kehittämiselle. Selonteko luovutettiin eduskunnan käsittelyyn keväällä 2018 ja laajojen valiokuntakuulemisten jälkeen se hyväksyttiin marraskuun lopulla 2018.
 
Varsinainen työ on kuitenkin vielä edessäpäin. Tällä hetkellä maa- ja metsätalousministeriössä valmistellaan toimenpidehankkeita, jotta kevään eduskuntavaalien jälkeen ollaan valmiita esittämään toimenpiteiden täytäntöönpanoa. Mitä maailman innovatiivisin ja turvallisin paikkatiedon ekosysteemi voisi tarkoittaa?
 
Toimenpideohjelman valmistelusta ja paikkatietoselonteon vaikutuksista meille kertoo paikkatietoasiantuntija Mari Laakso maa- ja metsätalousministeriöstä.

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Webinaariin osallistutaan Skype/Lync-yhteyden avulla. Mukaan pääset klikkaamalla linkkiä:

Liity webinaariin tästä.

Linkin löydät myös Paikkatietoalusta-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaari on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena Paikkatietoalustan YouTube-kanavalta. Webinaarin keskusteluosuutta ei tallenneta.