Webinaari: Paikkatietoalustan palveluiden käyttöönotto

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype/Lync

Paikkatietoalustan beta-vaihe ja kehitys- ja koulutusympäristö on avattu osoiteessa beta.paikkatietoalusta.fi.

Mitä kehitys- ja koulutusympäristö tarkoittaa? Mitä palveluita beta sisältää ja miten käyttäjäksi pääsee? Kuka voi hakea käyttöoikeutta?

Käytännönläheinen webinaari on suunnattu etenkin kunnille ja muille paikkatiedon tuottajille. Tule kuulemaan, miten voit olla mukana ensimmäisten joukossa testaamassa Paikkatietoalustan palveluita. Kuulet tarkemmin palveluiden ominaisuuksista ja muun muassa siitä, mitä aineiston laadun testaaminen tarkoittaa. Kuulet myös, mihin suuntaan palvelua ollaan kehittämässä lähitulevaisuudessa ja mitä uutta kehitys tuo käyttäjille.

Webinaarin vetää Paikkatietoalustan palveluiden käyttöönotosta vastaavan projektin päällikkö Jussi Immonen Maanmittauslaitoksesta.

Paikkatietoalustan webinaarit järjestetään pääsääntöisesti tiistaisin klo 10.30–11.00. Osallistu webinaariin Skype/Lync-yhteyden avulla. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua, vaan mukaan pääsee klikkaamalla linkkiä:

Liity webinaariin tästä.

Linkin löydät myös Paikkatietoalusta-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaarin asiaosuus tallennetaan ja julkaistaan YouTubessa videokoosteina. Jos et siis pääse paikalle, voit tutustua tallenteisiin jälkikäteen. Keskustelua ei tallenneta.