Webinaari: Miltä näyttää kansallinen 3D? Tutustu KMTK:n 3D-visualisointiin

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype/Lync

Kansallisen maastotietokannan (KMTK) 3D-visualisoinnin projektissa lähdettiin ensimmäistä kertaa kokeilemaan, kuinka Maanmittauslaitoksen ja Kansallisen maastotietokannan 3D-aineistoja voitaisiin visualisoida karttapalvelussa.

Maanmittauslaitoksella on kerätty laserkeilausaineistoa jo vuodesta 2008 lähtien, mutta sen visualisointiin ei ole ollut välineitä. KMTK-ohjelman muiden projektien kautta kertyy lisää 3D-aineistoa muun muassa rakennuksista. Projektin tavoitteena oli pilotoida näiden aineistojen esittämistä Paikkatietoikkunassa. 

Tässä webinaarissa tutustumme projektin tähän astisiin tuotoksiin. Näemme, miltä näyttää Paikkatietoikkunan demoympäristöön luotu 3D-näkymä, jonne on visualisoitu rakennuksia, maastomalli ja pistepilviä muutamilta alueilta. Webinaarin vetää projektipäällikkö Hanna Visuri, Maanmittauslaitos.

Webinaari pidetään tiistaina 4.12. klo 10.30–11. Osallistu webinaariin Skype/Lync-yhteyden avulla. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan mukaan pääsee klikkaamalla linkkiä:

Liity webinaariin tästä.

Linkin löydät myös Paikkatietoalusta-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaarin asiaosuus tallennetaan ja julkaistaan YouTubessa. Jos et siis pääse paikalle, voit tutustua tallenteisiin jälkikäteen. Keskustelua ei tallenneta.