Webinaari: Ajankohtaista Maankäyttöpäätökset-hankkeesta

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype/Lync

Missä mennään Maankäyttöpäätökset-hankkeessa, jossa kehitetään menettelyjä kaavoitusjärjestelmämme digitalisoimiseksi?

Webinaarissa 28.5. projektipäällikkö Satu Taskinen ja projektiasiantuntija Sakari Jäppinen kertovat muun muassa kesäkuussa päättyvän Kuntapilotti-hankkeen alustavia lopputuloksia. Kuntapilotissa tietomallipohjaista asemakaavan laatimista on kehitetty ja pilotoitu viidessä kunnassa.

Kuulet myös tuoreita tuloksia kevään Ota kantaa -kyselystä, jossa tietomallipohjaisen kaavoituksen käytäntöjä ruoti noin 40 asiantuntijaa.

Webinaarin lopussa kuulet, millaisia projekteja Maankäyttöpäätökset-hankkeessa tullaan vielä tämän vuoden aikana toteuttamaan. Kuulet myös lyhyen tilannekatsauksen Maankäyttöpäätöksien tueksi käynnistetystä Tulevaisuuden Maankäyttöpäätökset-hankkeesta (TUMA). Hankkeessa kootaan yhteen toimenpiteet, joita tarvitaan maankäytön suunnittelun ja rakentamisen digitalisoimiseksi lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. 

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Webinaariin osallistutaan Skype/Lync-yhteyden avulla. Mukaan pääset klikkaamalla linkkiä:

Liity webinaariin tästä.

Linkin löydät myös Paikkatietoalusta-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaari on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena Paikkatietoalustan YouTube-kanavalta. Webinaarin keskusteluosuutta ei tallenneta.