Webinaari: Missä mennään maankäyttöpäätösten digitalisoinnissa?

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype/Lync

Maankäyttöpäätösten digitalisoinnin vauhti kiihtyy, vaikka Maankäyttöpäätökset-hanke tulee päätepisteeseensä vuodenvaihteessa. Maankäyttö- ja rakennuslain uudistus etenee aikataulussa ja rakennetun ympäristön valtakunnallisen digitaalisen rekisterin valmistelu on käynnistymässä. 

Projektipäällikkö Sakari Jäppinen kertoo webinaarissa ajankohtaiset terveiset maankäyttöpäätösten digitalisointihankkeista sekä esittelee syksyn aikana tehtäviä työpaketteja kaavojen arkistoinnista, kaavan pohjakartasta sekä tietomallipohjaisen kaavatiedon versionhallinnasta ja validoinnista.

Syksyn edetessä on tiedossa myös vielä monta vaikuttamisen paikkaa ja tapahtumaa, jotka kannattaa merkata kalenteriin viimeistään webinaarin yhteydessä. 

Tervetuloa kuulolle!

Osallistu webinaariin Skype/Lync-yhteyden avulla. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua, vaan mukaan pääsee klikkaamalla linkkiä:

Liity webinaariin tästä. 

Löydät linkin myös Paikkatietoalusta-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaarin asiaosuus tallennetaan ja julkaistaan YouTubessa. Jos et siis pääse paikalle, voit tutustua tallenteisiin jälkikäteen. Keskustelua ei tallenneta.

Huom! Jos sinulla on ongelmia webinaariin liittymisessä, otathan yhteyttä Paikkatietoalustan viestintään: info(at)paikkatietoalusta.fi.