Webinaari: Yhtenäistä ja yhteentoimivaa tietoa liikenneverkosta

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype/Lync

Kansallisen maastotietokanta eli KMTK tulee kokoamaan yhteen ja tarjoamaan tietoa Suomen liikenneverkosta. Liikenne-teema kattaa niin tie-, raide-, ilma- kuin vesiliikenteenkin. KMTK:n liikenteen sisältöjä työstetään tiiviissä yhteistyössä etenkin Väylän ja Digiroadin kanssa. 

 

Helmikuussa 2019 valmistui ensimmäinen versio tieliikenteen käsitemallista, jonka on tarkoitus luoda yhteiset ja yhtenäiset raamit sille, miten ja mitä tietoa tieliikenneverkosta kerätään. Tervetuloa webinaariin kuulemaan aiheesta lisää! 

 

Liikenne-teemasta vastaava asiantuntija Jari Andersin Maanmittauslaitoksesta avaa webinaarissa etenkin tieliikenteen käsitemallin sisältöä ja kertoo, millä periaatteilla käsitemallin sisältö on tuotettu. Mitkä asiat ovat vielä selvityksen alla ja miten käsitemallityö tästä etenee? Lisäksi kuulemme, mikä on tilanne raideliikenteessä, jonka sisältöjä myös parhaillaan työstetään.

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Webinaariin osallistutaan Skype/Lync-yhteyden avulla.

Webinaari on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena Paikkatietoalustan YouTube-kanavalta. Webinaarin keskusteluosuutta ei tallenneta.