Webinaari: Kuntien rakennus- ja osoitetiedot kuntoon Väestötietojärjestelmään

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype/Lync

Tämän webinaarin tavoitteena on tukea kuntia etenkin rakennustietojen laadun parantamisessa ja korjattujen tietojen päivittämisessä VTJ-järjestelmään ja samalla tukea kuntia myös KMTK- ja JHS 210 -muotoisten paikkatietojen tuottamisessa.

Maanmittauslaitos ja Digi- ja väestötietovirasto tekevät yhteistyötä, jotta kuntien osoite- ja rakennustiedot saataisiin oikein väestötietojärjestelmään. Tietojen ajantasaisuus on tärkeää paitsi kunnan näkökulmasta, mutta myös siksi että yhteistyö MML:n Maastotietokannan ja Digi- ja väestötietoviraston ylläpitämän Väestötietojärjestelmän (VTJ) välillä on jouhevampaa. Käynnissä on linkitystyö, jossa rakennuksille annetaan ominaisuustiedoksi VTJ:n pysyvä rakennustunnus (PRT). Tämä linkitystyö on ensimmäinen askel kohti KMTK:n mukaista rakennustietoa. Lue lisää: www.paikkatietoalusta.fi/tiedotkuntoonvtj

Tervetuloa webinaariin kuulemaan ja kysymään lisää! Webinaari on suunnattu rakennusten paikkatietojen tuottajille kunnissa ja Maanmittauslaitoksessa.

Webinaarin vetävät Pekka Luokkala Maanmittauslaitoksesta sekä Leila Kivistö Digi- ja väestötietovirastosta. 

Liity webinaariin Skypen kautta:

Liity webinaariin tästä.

Löydät linkin myös Paikkatietoalusta-hankkeen Twitteristä.

Webinaarin asiaosuus tallennetaan ja julkaistaan YouTubessa. Jos et siis pääse paikalle, voit tutustua tallenteisiin jälkikäteen. Keskustelua ei tallenneta

Tutustu myös: Askeleet KMTK-muotoiseen tietoon

Webinaarissa 14.1. käytiin läpi vaiheet, jotka vievät kunnat kohti KMTK-muotoisten rakennustietojen tuotantoa. Näistä askeleista ensimmäinen on VTJ-PRT -tunnusyhteys, josta kuulemme nyt lisää. Katso webinaarin tallenne Youtubesta.