Webinaari kunnille: Askeleet KMTK-mukaiseen tietoon

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype/Lync

Aloita vuosi ottamalla ensimmäiset askeleet kohti yhtenäistä ja yhteentoimivampaa paikkatietoa. 

Kansallinen maastotietokanta (KMTK) yhtenäistää ja kokoaa yhteen Suomen keskeisimmät paikkatiedot. KMTK:ta edistettiin osana Paikkatietoalusta-hanketta, ja kehittäminen jatkuu Maanmittauslaitoksessa edelleen. Ensimmäisenä KMTK on valmis ottamaan vastaan rakennustietoja. KMTK tulee, oletko valmis? 

Mitä rakennusten paikkatietojen muokkaaminen KMTK-muotoon käytännössä tarkoittaa kunnan kannalta? Miten rakennustietojen muokkaamisessa pääsee alkuun ja miten kokonaisuus etenee?

Tervetuloa webinaariin ottamaan haltuun selkeät askelmerkit kohti KMTK:n mukaista tietoa. Webinaarissa  toimenpiteet jaetaan pienempiin ja helpommin omaksuttaviin osioihin, joiden avulla siirtyminen yhtenäiseen tapaan tuottaa ja hallita rakennustietoja on kunnissa helpompaa. Webinaarissa voit myös kysyä ja keskustella aiheesta. 

Webinaarin vetää Maanmittauslaitoksessa johtavana asiantuntijana työskentelevä Pekka Luokkala, joka vastaa KMTK:n rakennusteemasta. Paikalla on myös KMTK:n 3D-projektia vetävä Joonas Jokela vastaamassa tarkemmin 3D-geometrioihin liittyviin kysymyksiin. 

Webinaari on suunnattu rakennusten paikkatietojen tuottajille kunnissa ja Maanmittauslaitoksessa. 

Muista myös webinaari tiistaina 21.1: Kuntien rakennus- ja osoitetiedot kuntoon Väestötietojärjestelmään

Osallistu webinaariin Skypen kautta:

Liity webinaariin tästä.

Löydät linkin myös Paikkatietoalustan Twitteristä.

Webinaarin asiaosuus tallennetaan ja julkaistaan YouTubessa. Jos et siis pääse paikalle, voit tutustua tallenteisiin jälkikäteen. Keskustelua ei tallenneta