Webinaari: Kiinnostaako paikkatiedon hyödyntäminen? Viimeinen kuulutus innovaatiokilpailuun!

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype/Lync

Paikkatiedon avulla uusia ratkaisuja, toimivampia prosesseja ja parempia palveluita! Minkä haasteen sinun organisaatiosi voisi ratkaista hyödyntämällä paikkatietoa?

Etsimme nyt mukaan julkishallinnon organisaatioita ottamaan osaa alkuvuodesta 2019 starttaavaan innovaatiokilpailuun. Kilpailun idea on löytää uusia tapoja yhdistää ja hyödyntää paikkatietoa. Saatamme yhteen julkishallinnon toimijat ja yritykset pohtimaan keinoja haasteen ratkaisemiseksi tai toiminnan tehostamiseksi paikkatiedon avulla. 

Julkishallinnon edustaja – NYT ehdit vielä ilmoittautua mukaan! Webinaarissa kuulemme lisää kilpailun ideasta, etenemisestä ja aikatauluista ja siitä, millaisia innovatiivisia ratkaisuja juuri sinun organisaatiosi voisi paikkatiedon avulla löytää. Webinaarin vetää kilpailun koordinaattori Riitta Vaniala.

Kilpailun järjestää Maanmittauslaitos. KEINO-osaamiskeskus on mukana tukemassa ja sparraamassa osallistujia. Mukaan lähtevillä organisaatioilla on mahdollisuus saada Business Finlandin Innovatiivisten julkisten hankintojen rahoitusta.

Paikkatietoalustan webinaari pidetään tiistaina 11.12. klo 10.30–11. Osallistu webinaariin Skype/Lync-yhteyden avulla.

Linkin löydät myös Paikkatietoalusta-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaarin asiaosuus tallennetaan ja julkaistaan YouTubessa. Jos et siis pääse paikalle, voit tutustua tallenteisiin jälkikäteen. Keskustelua ei tallenneta.