Webinaari: Paikkatiedot helpommin löydettäväksi ja hyödynnettäväksi - INSPIRE-osahankkeen kuulumisia

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype/Lync

Paikkatietoalustan palvelut rakennetaan niin, että ne helpottavat kuntia ja muita tiedontuottajia myös INSPIRE-velvoitteiden täyttämisessä. Tavoitteena on tukea INSPIRE-direktiivin päämääriä kuten paikkatietojen yhteentoimivuutta, niiden käytön tehostamista sekä viranomaisten yhteistyön lisäämistä. Ratkaisuja tähän pohditaan etenkin Paikkatietoalustan INSPIRE-osahankkeessa.

Paikkatietoasiantuntija Minna Veseloff Maanmittauslaitoksesta kertoo tuoreimpia kuulumisia osahankkeesta webinaarissa tiistaina 30.10. klo 10.30–11. Katsastamme muun muassa, miten Paikkatietoalustan betasta löytyvä paikkatietoaineistojen älykäs haku sekä paikkatietoa ja tilastotietoa yhdistävä Tiedonyhdistämispalvelu tukevat INSPIREn päämääriä tuomalla uusia mahdollisuuksia paikkatietoaineistojen löytämiseen ja niiden hyödyntämiseen esimerkiksi tiedolla johtamisen tukena. 

Tervetuloa kuulolle!

Paikkatietoalustan webinaarit pidetään pääsääntöisesti tiistaisin klo 10.30–11. Osallistu webinaariin Skype/Lync-yhteyden avulla. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua, vaan mukaan pääsee klikkaamalla linkkiä:

Liity webinaariin tästä.

Linkin löydät myös Paikkatietoalusta-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaarin asiaosuus tallennetaan ja julkaistaan YouTubessa. Jos et siis pääse paikalle, voit tutustua tallenteisiin jälkikäteen. Keskustelua ei tallenneta.