Teemawebinaari: Tätä tietä! Liikenteen paikkatiedot tutuksi

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype/Lync

Liikenne-teemagrafiikka

Millaista paikkatietoa on tieto liikenneverkosta? Millaista tietoa teistä ja muusta liikenteestä kerätään, jotta sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi kaavoituksessa tai reittien suunnittelussa?

Kansallisen maastotietokannan sisältö rakentuu teemoittain, joista yksi on Liikenne. Teeman tarkoituksena on tarjota koko valtakunnan kattava liikenneverkko, joka kattaa tie-, raide-, ilma- ja vesiliikenteen. Sisältöjä työstetään tiiviissä yhteistyössä mm. Liikenneviraston ja Digiroadin kanssa. 

Tervetuloa webinaariin kuulemaan aiheesta lisää! Liikenteen paikkatietomaailmaan meidät johdattaa teema-ryhmän vetäjä Jari Andersin Maanmittauslaitokselta. Webinaarin aiheena on etenkin tieliikenteen tietosisältö, Digiroadin ja Kansallisen maastotietokannan (KMTK:n) välinen suhde sekä pyöräilyn ja jalankulun väylätietojen kerääminen. 

Webinaari järjestetään tiistaina 12.6. klo 10.30–11.00. Osallistu webinaariin Skype/Lync-yhteyden avulla. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua, vaan mukaan pääsee klikkaamalla linkkiä:

Liity webinaariin tästä.

Linkin löydät myös PTA-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaarin asiaosuus tallennetaan ja julkaistaan YouTubessa videokoosteina. Jos et siis pääse paikalle, voit tutustua tallenteisiin jälkikäteen. Keskustelua ei tallenneta.  

Katso kevät-kesän muut webinaarit tapahtumakalenterista.