Hyppää pääsisältöön

PTA-webinaari: Tekninen alusta – näin Paikkatietoalustaa rakennetaan

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype / Lync

Paikkatietoalusta on paikkatietoinfrastruktuuria täydentävä palvelu, jonka avulla tiedon tuottajat voivat asettaa paikkatietonsa saataville ja hyödyntäjät saavat paikkatietoa käyttöönsä laadultaan varmennetussa ja yhteentoimivassa muodossa rajapintapalvelujen kautta. Se luo edellytykset paikkatiedon nykyistä helpommalle löydettävyydelle ja hyödynnettävyydelle. Alustan kehittämistyö aloitettiin syksyllä 2017, ja se jatkuu entistä tiiviimpänä tämän vuoden aikana. Miten työ etenee ja millaisia palveluita Paikkatietoalustaan on tulossa?
 
Webinaarissa Tekninen alusta -osahankkeen vetäjä Jani Kylmäaho kertoo Paikkatietoalustan rakentamisesta ja siihen tulevista palveluista, kuten esimerkiksi tallennus- ja laatupalvelusta sekä älykkäästä hausta. Saamme tutustua myös eri palveluiden käyttöliittymäluonnoksiin ja kuulemme, millaisella aikataululla kehittämistyö etenee.

Webinaarit järjestetään aina tiistaisin klo 10.30–11. Osallistu webinaariin Skype/Lync-yhteyden avulla. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua, vaan mukaan pääsee klikkaamalla linkkiä:

Liity webinaariin tästä.

Linkin löydät myös PTA-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaarin asiaosuus tallennetaan ja julkaistaan YouTubessa videokoosteina. Jos et siis pääse paikalle, voit tutustua tallenteisiin jälkikäteen. Keskustelua ei tallenneta.