PTA-webinaari: Osoitteet ojoon! Näin valmistellaan uuden sukupolven osoitetietojärjestelmää

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype / Lync

Täsmälliset osoitetiedot ovat yhteiskunnalle elintärkeitä. Varsinkin hätätilanteissa pelastajien ja poliisien apu pitää saada oikeaan paikkaan mahdollisimman nopeasti, mutta ohjaavatko osoitteet aina oikein? Sujuvaan navigointiin tarvitaan usein tietoa myös siitä, miten kohteeseen käynti tapahtuu ja missä sisäänkäynnit sijaitsevat.

Osoitetietojärjestelmä-osahanke valmistelee uuden sukupolven valtakunnallista osoitetietovarantoa. Rakennusten ja alueiden osoitetiedot koostetaan kunnista yhtenäisen palvelun piiriin osoitetietojärjestelmään, jossa tiedot ovat ajantasaisia ja kaikkien toimijoiden vapaasti käytettävissä. Uutta hankkeessa on, että osoitetieto ulotetaan sisäänkäynteihin asti ja täydennetään kulkupisteillä, jotka auttavat navigoimaan osoitteen luokse. Uutta osoitetietoa on määritelty yhteistyössä tiedon tarvitsijoiden ja kuntien asiantuntijoiden kanssa. 

Webinaarissa osahankeen vetäjä Paula Ahonen-Rainio kertoo tarkemmin sisäänkäynti- ja kulkupistetietojen määrittelystä, keruusta ja käytännön haasteista. Tervetuloa kuuntelemaan, kommentoimaan ja kysymään lisää! 
 

Webinaarit järjestetään aina tiistaisin klo 10.30–11.00. Osallistu webinaariin Skype/Lync-yhteyden avulla. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua, vaan mukaan pääsee klikkaamalla linkkiä:

Osallistu webinaariin tästä.

Linkin löydät myös PTA-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaarin asiaosuus tallennetaan ja julkaistaan YouTubessa videokoosteina. Jos et siis pääse paikalle, voit tutustua tallenteisiin jälkikäteen. Keskustelua ei tallenneta.  

Katso kevään muut webinaarit