PTA-webinaari: Missä mennään INSPIRE-osahankkeessa?

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype / Lync

Paikkatietoalustan INSPIRE-osahankkeessa luodaan viranomaisten käyttöön yhteinen ympäristö, jonka avulla INSPIRE-direktiivin velvoitteita voidaan toteuttaa helposti ja kustannustehokkaasti. Mitä se tarkoittaa käytännössä ja mitä osahankkeessa on alkuvuoden aikana saatu aikaan?

Tervetuloa webinaariin tiistaina 8.5. kuulemaan INSPIRE-osahankkeen tuoreimmat kuulumiset. Hankkeen vetäjä Panu Muhli kertoo, mitä hankkeessa on tehty alkuvuoden aikana ja valottaa, minkälaista toiminnallisuutta on tulossa testattavaksi vielä loppukevään ja alkukesän aikana. Kuulemme myös, millaisia suunnitelmia loppuvuodelle on.

INSPIRE-direktiivi (Infrastructure for Spatial Information in Europe) tähtää paikkatietojen yhteentoimivuuteen, niiden käytön ja ympäristön tilan seurannan tehostamiseen, viranomaisten yhteistyön lisäämiseen sekä monipuolisten kansalaispalvelujen syntymiseen. Direktiivi ja sen pohjalta annetut asetukset määrittelevät keinot ja aikataulun, miten paikkatiedon infrastruktuuri tulisi toteuttaa vaiheittain EU-jäsenvaltioissa vuoteen 2020 mennessä. Lue lisää osoitteesta inspire.paikkatietoalusta.fi.

Tervetuloa kuuntelemaan, kommentoimaan ja kysymään lisää INSPIRE-osahankkeesta! 

Webinaarit järjestetään aina tiistaisin klo 10.30–11.00. Osallistu webinaariin Skype/Lync-yhteyden avulla. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua, vaan mukaan pääsee klikkaamalla linkkiä:

Liity webinaariin tästä.

Linkin löydät myös PTA-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaarin asiaosuus tallennetaan ja julkaistaan YouTubessa videokoosteina. Jos et siis pääse paikalle, voit tutustua tallenteisiin jälkikäteen. Keskustelua ei tallenneta.