Osoitehaavi-pilotin infotilaisuus Lempäälässä

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Ideahuone, Lempäälän Aleksi 2, Lempäälä
Osoitehaavi-palvelun etusivu
Sisäänkäynti- ja kulkupistetietojen kerääminen uuden Osoitehaavi-palvelun avulla alkaa Lempäälässä. Tietoja voi kerätä pilotin ajan 7.3.–7.4.2019.

Lempäälän kunta on valittu pilottikunnaksi Maanmittauslaitoksen kehittämälle ja ylläpitämälle Osoitehaavi-verkkopalvelulle. Kutsumme Lempäälän asukkaat ja toimijat mukaan pilottiin!

Osoitehaavi on karttapohjainen verkkopalvelu, jossa voi merkitä rakennusten sisäänkäyntien sekä reititystä tarkentavien kulkupisteiden sijainteja ja ominaisuustietoja. Tietoa sisäänkäynneistä kerätään etenkin rivi- ja kerrostaloille, julkisille rakennuksille, liikekeskuksille – kaikille rakennuksille, joiden sisäänkäynneille voi tarvita opastusta. Kulkupisteitä kerätään näiden rakennusten lisäksi omakotitaloille ja haja-asutusalueilla kaikille rakennuksille. Tietoa kerätään valtakunnallista osoitetietojärjestelmää varten.

Haluatko osallistua tärkeiden tietojen keräämiseen? Osoitetietojen tarkentamiseen voivat osallistua kaikki Lempäälän asukkaat ja toimijat. Mukaan kutsutaan etenkin kaikkia rakennukset ja reitit hyvin tuntevia toimijoita, kuten rivi- ja kerrostalotaloyhtiöiden edustajia ja isännöitsijöitä, julkisten kiinteistöjen hoitajia, yritysten kiinteistöjen hoitajia, kyläyhteisöjen ja -yhdistysten edustajia sekä esimerkiksi vapaapalokuntia. Tietoja kerätään Osoitehaaviin pilotin ajan 7.3.–7.4.2019.

Tervetuloa kuulemaan lisää Osoitehaavi-pilotin infotilaisuuteen to 7.3.

Pilotti käynnistetään infotilaisuudella, joka järjestetään Lempäälän keskustassa Ideahuoneella (Lempäälän Aleksi 2) klo 12–18 välisenä aikana. Olet tervetullut poikkeamaan itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana.

Päivän aikana tapaat Maanmittauslaitoksen ja Lempäälän kunnan edustajia, saat opastusta Osoitehaavin käyttöön ja kuulet muuta infoa osoitetietojärjestelmän kehittämisestä. Klo 13, 15 ja 17 ohjelmassa tietoiskuja. Tarjolla on myös kahvia.

Osoitehaavi rakennetaan osana Paikkatietoalustan Osoitetietojärjestelmä-osahanketta, jonka tavoitteena on parantaa suomalaista osoitetietojärjestelmää.

Lue lisää Osoitehaavin pilotista ja lähde mukaan: osoitteet.paikkatietoalusta.fi/lempaala