Webinaari: Suomigrammi ja muut palvelut

Alkamisaika
Päättymisaika
Paikka
Skype/Lync

Paikkatietoalustan hankekausi lähenee loppuaan, mutta Paikkatietoalustan palvelukokonaisuuden kehittäminen ei lopu. Kehitys- ja koulutusympäristö jatkaa osoitteessa beta.paikkatietoalusta.fi, ja vähitellen valmistaudutaan myös tuotantoversion käyttöönottoon.
 
Kehitys- ja koulutusympäristöön julkaistaan uusia palveluita vaiheittain. Tässä webinaarissa Tekninen alusta -osahankkeen vetäjä Jani Kylmäaho Maanmittauslaitoksesta kertoo, missä nyt mennään.

Tutustumme muun muassa hiljattain julkaistuun maastotietojen tilastotyökalu Suomigrammiin ja katsastamme Paikkatietoalustan rajapintapalveluiden tilanteen. Avoimet ja muut rajapinnat, beta- ja tuotantoversiot – mitä nämä merkitsevät käyttäjän kannalta? Mitä rajapintapalveluita nyt on julkaistu ja miten niiden kehittäminen etenee?

Tervetuloa kuulolle!

Osallistu webinaariin Skype/Lync-yhteyden avulla. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua, vaan mukaan pääsee klikkaamalla linkkiä:

Liity webinaariin tästä

Löydät linkin myös Paikkatietoalusta-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaarin asiaosuus tallennetaan ja julkaistaan YouTubessa. Jos et siis pääse paikalle, voit tutustua tallenteisiin jälkikäteen. Keskustelua ei tallenneta