Kuntakiertue 2019

Paikkatietoalusta-hanke järjestää yhdessä kuntien kanssa kevään ja syksyn aikana tilaisuuksia, joihin kutsutaan mukaan paikkatiedon tuottajia, käyttäjiä ja hyödyntäjiä sekä teknisen sektorin edustajia. Tilaisuudessa kerrotaan missä mennään Paikkatietoalustan kehittämisessä, millaisia palveluita siellä on tarjolla kunnille ja millaista hyötyä niiden käytöstä on. Lisäksi kunnille esitellään mm. osoitteiden laatuanalyysipalvelua sekä Osoitehaavia ja kuntien tarpeiden mukaan myös muiden osahankkeiden ja teemojen ajankohtaiskatsauksia. Lisäksi pidetään tietoisku paikkatietojen tietosuojakysymyksistä.

Kiertuepaikkakunnat

Kiertue alkaa huhtikuussa ja päättyy kesäkuun alussa. Julkaisemme tässä vahvistuneet päivämäärät ja kiertuepaikkakunnat. Lista päivittyy kevään aikana.

  • 3.4. Turku
  • 10.4. Pori
  • 9.5. Tampere
  • 14.5. Kuopio
  • 22.5. Nurmijärvi (KUUMA-seudun kunnat + ympäristökuntia)

Lisätietoja kiertuepaikkakuntien ohjelmasta saa Kari Hautamäeltä kari.hautamaki (a) maanmittauslaitos.fi.

Ilmoittautuminen kuntakiertueen tapahtumiin

Kuntien edustajat kutsutaan pääsääntöisesti kiertuepaikkakunnan toimesta. Jos et saa kutsua sähköpostitse (noin 1 kk ennen tapahtumaa), ole yhteydessä Kari Hautamäkeen.

Niihin tilaisuuksiin, joihin kutsut lähettää Paikkatietoalusta-hanke, avautuu erillinen ilmoittautumislomake, jonka linkki löytyy tältä sivulta. 

9.5 Tampereen tilaisuus

14.5 Kuopion tilaisuus

22.5. Nurmijärven tilaisuus

Anna palautetta kiertueesta

Keräämme kiertueella palautetta osallistujilta, mutta jos et antanut palautetta paikan päällä, voit täyttää lyhyen palautekyselyn tästä.

Kiertueen aineistot ja materiaalit

Katso webinaareja kiertueen aiheista