Mitä mieltä olet? Vastaa Paikkatietoalusta-hankkeen kyselyyn

25.11.2019

Paikkatietoalusta-hanke päättyy vuoden lopussa, mutta työ paikkatietojen tehokäytön puolesta jatkuu. Vastaa lyhyeen kyselyyn ja auta meitä kehittämään hankkeen aikana kehitettyä viestintää ja sidosryhmätyötä niin, että se vastaa tarpeisiisi myös jatkossa. 

Ihminen seisoo matolla, jossa lukee "olet tässä".

Kysely on tarkoitettu Paikkatietoalusta-hankkeen sidosryhmille, kuten viranomaisille, kunnille, maakunnille, yrityksille, järjestöille ja muille paikkatiedon tuottajille ja hyödyntäjille. Vastaukset käsitellään nimettömänä. Kyselyn vastausaikaa on nyt pidennetty. Vastaa kyselyyn viimeistään 16.12. Kiitos vastauksestasi!

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä. 

Paikkatietoalustan kanavat pysyvät auki

Paikkatietoalusta näkyy ja kuuluu sähköisissä kanavissa myös ensi vuonna. Jatkamme uutiskirjeiden, webinaarien ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa. Vuorovaikutus, yhteistyö ja keskustelu siis jatkukoon! Hankkeen verkkosivut pysyvät auki alkuvuoden ajan ja tiedotamme sisältöjen siirtymisestä pysyvään verkkosijaintiin kevään edetessä. 

Paikkatietoalustan viestintää koordinoidaan Maanmittauslaitoksessa. Saat meihin yhteyden sähköpostitse info(a)paikkatietoalusta.fi

Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristö palvelee jatkossakin

Paikkatietoalusta-hankkeessa kehitetty Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristö palveluineen jatkaa toimintaansa, vaikka hanke päättyy. Palvelut ovat siis normaalisti käytössä, voit esimerkiksi huoletta hakea käyttöoikeutta Laatuvahdin ja tallennuspalvelun käyttöön – tiedontuottajien ohjeet löydät täältä. Jos tarvitset tukea palveluiden käyttöönottoon, katso opasvideoita tai ota yhteyttä tuki(a)paikkatietoalusta.fi.

Hankkeen päätösvideo ja seminaarin tallenne julkaistu

Paikkatietoalusta-hankkeen päätösvideolla ääneen pääsevät paikkatiedon tuottajat, hyödyntäjät ja muut sidosryhmiemme edustajat. Video julkaistiin Paikkatietoalustan loppuseminaarissa 19.11., johon osallistui kaikkiaan yli 500 henkilöä livenä ja striimin päässä.