Ilmoittautuminen Suomen tulevaisuuden paikka -seminaariin on auennut

8.10.2019

Paikkatietoalusta-hankkeen loppuseminaari Suomen tulevaisuuden paikka järjestetään 19.11. ja sen ilmoittautuminen on nyt avattu.

Suomen tulevaisuuden paikka -seminaari 19.11.2019.

Tule katsomaan kanssamme tulevaisuuteen!

Lavalle nousee mm. futuristi ja teknologian megatrendien asiantuntija Elina Hiltunen, älykaupungeista kiinnostunut data-analyytikko Jouko Järnefelt ja API-talousekspertti Marjukka Niinioja. Kurkistetaan tulevaisuuteen ja oivalletaan uutta yhdessä.

Yritykset kertovat, mihin paikkatieto taipuu

Paikkatiedot ja bisnes ne yhteen sopii, vaan mitä pitää ymmärtää, että tulee tehtyä oikeita asioita, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan? Lauteille nousee Fingridin, Telian ja HEREn asiantuntijat. 

Aina on hyvä sää grillata

Miten saadaan Suomi nousuun ja paikkatiedot todelliseen tehokäyttöön? Ja miten meidän käy, jos potentiaali haaskataan? Sitä kysyy moderaattori, Spatineon palvelujohtaja Jaana Mäkelä paikkatietogrillin äärellä mukanaan mm. Kuntaliiton tietoyhteiskuntayksikön johtaja Tommi Karttaavi, tietohallintojohtaja Antti Vertanen maa- ja metsätalousministeriöstä ja sovellusasiantuntija Sami Suomalainen Hätäkeskuslaitokselta.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Istumapaikkoja on messusalissa rajatusti. Ilmoittaudu ja varaa paikkasi heti.  Ilmoittautumalla seminaariin ilmoittaudut samalla myös Paikkatietomarkkinoiden kävijäksi – siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Tarkka ohjelma päivittyy osoitteeseen www.paikkatietoalusta.fi/loppuseminaari

 

Julkishallinnon digitalisaatiota kiihdyttänyt Paikkatietoalusta-hanke päättyy, mutta työ yhteentoimivan ja laadukkaan paikkatiedon puolesta jatkuu. Paikkatietoalusta eli Julkisen hallinnon yhteinen paikkatietoalusta -hanke oli osa edellisen hallituksen Digitalisoidaan julkiset palvelut -kärkihankekokonaisuutta. Tavoitetilassa 2025 valtion, maakuntien ja kuntien paikkatiedot ovat aikaisempaa tehokkaammin koko yhteiskunnan käytössä. Julkisen hallinnon digitaaliset palvelut ovat laadukkaampia, päällekkäistä tiedon keruuta sekä ylläpitoa vältetään ja paikkatietoon perustuva päätöksenteko helpottuu.