Webinaari 12.2: Paikkatietoalusta-hanke – missä mennään?

8.2.2019

Vuoden ensimmäisessä webinaarissa kerrataan, mitä hankkeessa on tähän mennessä saavutettu ja katsotaan, mitä seuraavaksi on tulossa.

Paikkatietoalusta-hankkeen vuosi on käynnistynyt vauhdilla. Syksyllä julkaistun kehitys- ja koulutusympäristön kehittäminen jatkuu, ja uusia palveluita julkaistaan kevään aikana. Myös tuotannollisten palveluiden kehittäminen on alkanut. Hankekausi päättyy vuoden lopussa, mutta mitä tämän vuoden aikana vielä ehtii tapahtua? Missä Paikkatietoalusta-hankkeessa nyt mennään?

Vuoden ensimmäisessä webinaarissa hankepäällikkö Antti Jakobsson kertaa tähänastiset tärkeimmät saavutukset ja kertoo myös, millaisia askeleita tälle vuodelle on tulossa. Kuulemme, mikä on satelliittikuvien tilauspalvelu, Suomigrammi, Osoitehaavi ja geokoodauspalvelu. Kuulemme myös yrityksille avautuvista mahdollisuuksista, innovaatiokilpailuista sekä suunnitteilla olevasta paikkatietohubista.

Onko paikkatietoalustalla tulevaisuutta? Tule kuulemaan!

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Webinaariin osallistutaan Skype/Lync-yhteyden avulla. Mukaan pääset klikkaamalla linkkiä, joka avataan tapahtumakalenteriin webinaaria edeltävänä päivänä.

Linkin löydät myös Paikkatietoalusta-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaari on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena Paikkatietoalustan YouTube-kanavalta. Webinaarin keskusteluosuutta ei tallenneta.