Tule mukaan Rakennetun ympäristön rekisteri ja tietoalustan sidosryhmätilaisuuksiin tammi- ja helmikuussa

23.1.2020

Rekisteri ja tietoalusta tehdään yhdessä ja sidosryhmät halutaan pitää tiiviisti mukana alustan kehityksessä. Tästä syystä syksyllä aloitettua vuoropuhelua jatketaan tammi-helmikuussa ja mukaan halutaan entistä laajempi joukko alan toimijoita.

Rekisteri ja tietoalusta tehdään yhdessä. Ympäristöministeriö, Kuntaliitto ja KIRA-hub kutsuvat sidosryhmät kuulemaan ja keskustelemaan teemasta tammi-helmikuussa. Alaa halutaan kuulla laajasti heti työn alkuvaiheessa. Tilaisuuksien sarja on jatkoa loppuvuonna 2019 järjestetyille sidosryhmätilaisuuksille.

Mukana tilaisuuksissa ovat ympäristöministeriöstä rakennusneuvos Teppo Lehtinen, neuvotteleva virkamies Minna Perähuhta, erityisasiantuntija Juhana Rautiainen ja projektipäällikkö Sakari Jäppinen sekä Kuntaliiton ja KIRA-hubin edustajat.

Tammi-helmikuun aikana järjestetään kuusi tilaisuutta, jotka ovat sisällöltään samat, mutta kohdennettu tietylle sidosryhmäjoukolle. Tilaisuudet järjestetään Helsingissä. Osallistua voi myös etänä. Ensimmäinen tilaisuus järjestetään jo 29.1. joten ole nopea, jos haluat jo tammikuun tilaisuuteen mukaan!

Tarkemmat tiedot tilaisuuksista ja ilmoittautumislinkit löytyvät ympäristöministeriön sivuilta.