Tule mukaan kuntafoorumiin

31.1.2019

Kuntafoorumi vahvistaa kuntien ääntä Paikkatietoalusta-hankkeessa. Kuntafoorumi on kaikille kuntien edustajille avoin keskustelu- ja kannanottofoorumi, joka kokoontuu Kuntaskype-tapaamisissa noin kolmen kuukauden välein. Liity mukaan!

Olet tässä matto, jonka päällä on ihminen

Kuntafoorumi edustaa kuntien ääntä Paikkatietoalusta-hankkeessa. Foorumin tavoitteena on, että kunnat saavat ajankohtaista tietoa hankkeen etenemisestä ja myös mahdollisuuden vaikuttaa siihen. Kuntafoorumin toimina käynnistyi viime vuoden toukokuussa.  

Kuntafoorumi kokoontuu Skype/Lync-tapaamisissa noin kolmen kuukauden välein. Näihin Kuntaskype-tapaamisiin lähetetään kalenterikutsu kaikille kuntafoorumin jäsenille.

Seuraava Kuntaskype-tapaaminen 13.2. 

Vuoden ensimmäinen Kuntaskype-tapaaminen pidetään torstaina 13.2. kello 13–14. Tapaamisessa esitellään tuloksia syksyllä 2018 toteutetusta kyselystä, jossa selvitettiin tämän hetkistä tilannetta koskien kunnissa tuotettavia ja ylläpidettäviä paikkatietoaineistoja, paikkatietorajapintoja sekä niihin liittyviä prosesseja ja haasteita. Kyselyssä selvitettiin myös, millaisia tukea ja apua kunnat toivovat Paikkatietoalustan käyttöönoton tueksi.

Tervetuloa kuulolle! Lue lisää kuntafoorumista ja tutustu aiempien tapaamisten materiaaleihin.

Haluatko tulla mukaan kuntafoorumiin?

Mukaan voivat ilmoittautua kaikki kuntien edustajat – ilmoittaudu tästä!

Kuntafoorumin koordinointiryhmä

Kuntafoorumille on perustettu lisäksi kuntafoorumin koordinointiryhmä. Koordinointiryhmässä on kunta- ja asiantuntijaedustajia. Kuntafoorumin jäsenet on valinnut Kuntaliitto ja Paikkatietoalusta-hanke. Koordinointiryhmä huolehtii kuntafoorumin toiminnasta ja ohjaa kuntaviestintää hankkeen viestinnän tukena.

Lue lisää kuntafoorumin toiminnasta tästä.