Paikkatietoalustan tärpit Paikkatietomarkkinoilla 5.–6.11.

17.10.2018

Paikkatietoalan suurin ammattilaistapahtuma Paikkatietomarkkinat järjestetään 5.–6. marraskuuta Helsingin Messukeskuksessa. Paikkatietoalusta on vahvasti mukana ohjelmistossa.

Paikkatietomarkkinat järjesteään Helsingin Messukeskuksessa 5.-6.11.

Paikkatietoalustan pääpäivä Paikkatietomarkkinoilla on maanantai 5.11., jolloin olemme mukana sekä seminaari- että tietoiskuohjelmistossa. Lisäksi messupisteemme on pystyssä molempina päivänä 5.–6.11.

Paikkatietomarkkinat on kävijöille maksuton tapahtuma, mutta muistathan ilmoittautua ennakkoon. Rekisteröidy kävijäksi tästä

Koko ohjelma ja muuta infoa tapahtumasta löytyy osoitteesta www.paikkatietomarkkinat.fi.

Seminaari: Kohti tulevaisuuden digikaavoitusta ja uudistettua maankäyttö- ja rakennuslakia

Aika: 5.11. klo 12–14
Paikka: Messukeskus Siipi, sali 204

Tule kuulemaan ajankohtaisia kuulumisia nykyisten kaavojen digitointiselvityksestä ja tulevaisuuden digikaavoitusta määrittelevästä Kuntapilotti-projektista. Millainen on visio tulevaisuuden kaavoitusprosessista? Tutustu myös kaavoituksen kansallisen tietomallin luonnokseen ja osallistu keskusteluun. Katso tarkempi ohjelma.

Laserkeilausseminaari

Aika: 5.11. klo 14–16
Paikka: Messukeskus Siipi, sali 204

Uuden sukupolven laserkeilainten avulla voidaan tuottaa huomattavasti nykyistä tiheämpää keilausaineistoa entistä kustannustehokkaammin. Pistetiheyden kasvaessa kasvavat myös aineiston hyödyntämismahdollisuudet. Kansallinen laserkeilausohjelma tuo tiheät pistepilvet koko Suomesta kaikkien käyttöön. Tule kuulemaan, millaisia mahdollisuuksia tarkempi laserkeilausaineisto tuo muun muassa metsävaratiedon keruuseen, ympäristön seurantaan ja kunnille rakennetun ympäristön näkökulmasta. Katso tarkempi ohjelma.

Tietoisku: Paikkatiedot tehokäyttöön yhteiskunnassa

Aika: 5.11. klo 11.30–11.55
Paikka: Messukeskus Siipi, sali 206

Tietoisku: Osoitetietovaranto rakentuu yhteistyöllä

Aika: 5.11. klo 16.30–16.55
Paikka: Messukeskus Siipi, sali 206

Paikkatietomarkkinoiden tietoiskuohjelma kokonaisuudessaan.

Poikkea Paikkatietoalustan tiskille 

Messupisteemme on pystyssä molempina tapahtumapäivinä 5.–6.11. Pisteellämme on esillä etenkin laserkeilaus ja Laser 2020-projekti sekä Maankäyttöpäätökset-osahankkeen ajankohtaiset.

Nähdään Paikkatietomarkkinoilla!