Paikkatietoalustan kuntakiertue jatkuu - tilaisuuksia siirtyy uusiin tiloihin

10.9.2019

Paikkatietoalustan kuntakiertue 2019 etenee ja ensi viikolla tapaamme Jyväskylässä. Oulussa, Seinäjoella ja Vantaalla tapahtumapaikat ovat muuttuneet.

Paikkatietoalusta-hanke järjestää yhdessä kuntien kanssa syksyn ajan tilaisuuksia, joihin kutsutaan mukaan paikkatiedon tuottajia, käyttäjiä ja hyödyntäjiä sekä teknisen sektorin edustajia. Tilaisuudessa kerrotaan missä mennään Paikkatietoalustan kehittämisessä, millaisia palveluita siellä on tarjolla kunnille ja millaista hyötyä niiden käytöstä on. 

Lisäksi kunnille esitellään mm. osoitteiden laatuanalyysipalvelua sekä Osoitehaavia ja kuntien tarpeiden mukaan myös muiden osahankkeiden ja teemojen ajankohtaiskatsauksia. Lisäksi pidetään tietoisku paikkatietojen tietosuojakysymyksistä. Syksyllä joihinkin tilaisuuksiin saadaan mukaan myös Kuntaliiton ajankohtaiskatsaus. Tilaisuuksien aineistoihin voi tutustua tarkemmin tästä.

Olemme tavanneet on kymmenittäin kuntien edustajia menneissä tapahtumissa. Vielä on monta tilaisuutta edessä ympäri Suomea ja ilmoittautua voi seuraaviin tilaisuuksiin: 

Huomioithan, että alkuperäisen suunnitelman mukaiset tapahtumapaikat on muuttuneet useammalla paikkakunnalla: Oulussa tilaisuus järjestetään Scandic Cityssä, Seinäjoella niin ikään Scandicissa ja Vantaalla Sokos Hotel Vantaalla.  

Lisätietoja kiertueesta löydät täältä.