Opastuswebinaarit Paikkatietoalustan palveluista keräsivät mukavasti yleisöä – katso tallenne

3.6.2019

Näin otat käyttöön Paikkatietoalustan palvelut -webinaarisarja on tältä keväältä saatu pakettiin. Tilaisuuden tallenne on katsottavissa Paikkatietoalustan YouTube-kanavalta.

Yhteensä liki 30 kuulijaa osallistui toukokuun aikana järjestettyihin Näin otat käyttöön Paikkatietoalustan palvelut -webinaareihin. Webinaareissa tutustuttiin Paikkatietoalustan betan ja kehitys- ja koulutusympäristön (beta.paikkatietoalusta.fi) toimintoihin, käyttöoikeuden hakemiseen, Laatuvahdin ja Tallennuspalvelun ja muiden Paikkatietoalustan palveluiden hyödyntämiseen.

Valtaosa osallistujista oli kuntien edustajia, mutta mukana oli kuulijoita myös maakuntien liitoista. Maakuntien liitot ovat huhtikuusta alkaen voineet testata maakuntakaavojen laatua Laatuvahti-palvelun avulla. Lue juttu Pohjanmaan liiton ja Varsinais-Suomen liiton kokemuksista.

Tukea ja apua saatavilla monesta kanavasta

Muistathan, että kaikista Paikkatietoalustan palveluista on olemassa myös omat ”näin käytät” -ohjevideot. Tutustu palveluiden hyödyntämiseen:

Kaikki tieto kehitys- ja koulutusympäristön palveluiden käytöstä ja käyttöoikeuden hakemisesta on koottu tiedontuottajien tukisivuille:

Henkilökohtaista neuvontaa ja apua saat myös sähköpostitse:

  • tuki(at)paikkatietoalusta.fi

Opastuswebinaareja palveluiden käyttöönottoon järjestetään lisää syksyllä, kun uusia palveluita julkaistaan. Seuraa viestintäämme! 

Katso webinaarin tallenne: