Kunnille suunnatun Näin otat käyttöön Paikkatietoalustan palvelut -koulutuksen tallenne on julkaistu

17.5.2019

Näin otat käyttöön Paikkatietoalustan palvelut -koulutus on kerännyt mukavasti seuraajia. Ensimmäisen webinaarin tallenne on nyt julkaistu kaikille tarkasteltavaksi. Viimeinen koulutuskerta pidetään 29.5.

Järjestämme toukokuussa kunnille ja muille tiedontuottajille kolme käytännönläheistä webinaaria, joissa käymme läpi Paikkatietoalustan palveluiden käyttöönoton vaiheet. Tutustumme huhtikuussa uudistuneen Paikkatietoalustan betan ja kehitys- ja koulutusympäristön (beta.paikkatietoalusta.fi) toimintoihin, käyttöoikeuden hakemiseen, Laatuvahdin ja Tallennuspalvelun käyttöön ja palveluiden hyödyntämiseen.

Koulutuksista kaksi ensimmäistä on jo pidetty. Viimeinen koulutuswebinaari järjestetään 29.5. klo 13–14.

Webinaarissa käydään läpi, miten Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristöön kirjaudutaan ja lisäksi opastetaan sivuston uusien palveluiden käyttöön. Koulutuksessa kerrotaan erityisesti palveluista kuntien näkökulmasta. Tarkempi kuvaus koulutuksesta.

Lue lisää kehitys- ja koulutusympäristön uudistuksista tästä. Ohjeet kunnille käyttöoikeuden hakemiseen ja palveluiden käyttöönottoon on koottu osoitteeseen www.paikkatietoalusta.fi/tiedontuottajille.

Katso tästä ensimmäisen koulutuksen tallenne.