Kunnille Skype-koulutuksia Paikkatietoalustan palveluista

18.4.2019

Järjestämme toukokuussa kolme käytännönläheistä webinaaria, joissa tutustumme Paikkatietoalustan palveluihin ja käyttöönoton vaiheisiin. Tule kuulemaan, miten voit tulla mukaan parantamaan paikkatietoaineistojen laatua ja yhteentoimivuutta! 

Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristöön (beta.paikkatietoalusta.fi) julkaistiin huhtikuussa uusia ominaisuuksia ja päivityksiä.

Webinaareissa tutustumme kehitys- ja koulutusympäristön toimintoihin, käyttöoikeuden hakemiseen, Laatuvahdin ja Tallennuspalvelun käyttöön ja palveluiden hyödyntämiseen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki Paikkatietoalustasta kiinnostuneet kuntien edustajat. 

Webinaarien ohjelma:

  • Näin hankit käyttöoikeudet ja kirjaudut Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristöön
  • Näin käytät Laatuvahtia ja Tallennuspalvelua
  • Näin luet Laatuvahdin antamaa raporttia
  • Muut Paikkatietoalustan palvelut ja niiden hyödyntäminen kunnissa
  • Keskustelua ja kysymyksiä

Webinaariin osallistutaan Skype/Lync-yhteyden avulla. Tilaisuuksien sisältö on sama, joten voit valita itsellesi sopivimman ajankohdan. Myös tallenne tulee katsottavaksi. 

Lue lisää kehitys- ja koulutusympäristön uudistuksista tästä. Ohjeet kunnille käyttöoikeuden hakemiseen ja palveluiden käyttöönottoon on koottu osoitteeseen www.paikkatietoalusta.fi/tiedontuottajille.